16 apr. 2017

Påsk i Lund

 

 

 

Efter trevlig skärtorsdag och långfredag med mina vuxna barn från Göteborg var det dags att fortsätta fira påsk i Lund med min bror, svägerska och barnens kusiner Axel, Erik och Sara, Eriks sambo Nataliya och svägerskans bror Måns med familj och familjen Frenk med en av de vuxna sönerna med

 
.

 

Vi åt god mat till lunch. Baconlindad halloumiost, prinskorv, lax och massa goda sillsorter. Innan lunchen målade vi ägg allihop och körde äggpickartävling. Kul! Adam gick ända till final mot Heléne som vann :) Rookies eftersom varken familjen Heléne, Måns, Amanda och Max eller min familj varit med innan :)

 

 
 
 

 

Efter lunchen pratade vi och var ute och gick en sväng, kallt men skönt. Vi drack kaffe och fikade. Fram emot kvällen började Erik och Nataliya blanda drinkar. Erik är nån vice barmästare på universitet i Lund och har tränat :) De var så duktiga på drinkar. Strawbery daiquiri, Ginger, Tom Collins, Margerita och Apple sour mm.
 

 

 

Vi åt igen. Grillad fläskkarré med varm färskpotatissallad med massa gott i och underbar tsatsiki. Till efterrätt åt vi rabarber och jordgubbspaj med vaniljsås. Sedan satt vi och pratade och hade trevligt halva natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar