27 juli 2016

Gästfrihet!!


Vi (eller Josef) vill så gärna se sommarlovsmorgon LIVE. Det spelas in i Scaniapsarken i Malmö. Från Halmstad till Malmö är 1,5 timme och vi hade behövt åka jättetidigt för att vara på plats kl 8. Jag hörde om vi kunde sova i Lund ons-torsdag och då blev vi inbjudan tis-ons istället för då skulle de ha fest. Trevligt. Var var 19 st och en familj var på besök från Nya Zeeland, inte nästgårds precis. Josef fick prata engelska med deras pojkar på 7 och 10 år. Fantastisk hur barn kan leka utan att prata samma språk.

Ungsbakad potatis, grillat kött, kryddig korv, tzatsiki, mangosalsa och sallad. Så gott! Efter maten spelade vi kubb. Det blev blodigt, allvar får vissa,  och finalen blev spännande. Nya Zeeländarna fick lite svensk kultur :) När alla hade mött alla i kubb blev det kaffe och saft med kanelbullar, havrekakor, chokladbollar, vattenmelon och ostbågar. På Nya Zeeland finns inte ostbågar och inte saft :) 

Vi la oss efter midnatt och då hade jag så svårt att sova, fast deras bäddsoffa är skön. Jag somnade runt 01 och kl ringde 06. ZZZzzzz

 
 


 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar