1 jan. 2015

Firat nyår

Så har vi firat in år 2015 med bästa sällskapet Christina, Alexander, Angelina, Cassandra och Oliver. Jag, mannen, Sofie, Adam, Josef och Sofies kompis Tilia. Innan vi gick testade vi den nya Selfie-pinnen. Ha ha :) Sofies kompis står längst bak om ni undrar vad det är för extra vacker flicka jag har. Fina?


Vi åt fantastiskt god förätt:


Till varmrätt åt vi kycklingfilé, sallad, potatisgratäng och beaneisesås. 

Till efterrätt marängswiss. Gott!

Vi hade gjort lite var. Vi hade med marängswiss och potatisgratäng. Men hela jobbet med fin dukning och jättefin förrätt hade Christina gjort:


 
Senare på kvällen åt vi ostbricka:Till tolvslaget tog vi med bricka med glas och bubbel ut och tittade på alla fantastiska fyrverkerier. Inte klokt vad de smällde här uppe på gräddhyllan. Personligen har jag svårt för att det läggs så mycket pengar på fyrverkeri när det finns så mycket nödvändigare saker. Men men.

Efter tolvslaget tänkte vi tända två rislampor. En blåste sönder och den andra fick vi inte upp. Spännande ändå tyckte barnen, speciellt när den nästan flög på grannens bil :)


Barnen lekte och hade hur kul som helst och kunde inte förstå varför vi skulle gå hem vid 01:30. Smidigt att ha vänner som är grannar så man kan gå hem. Josef sov till 10:30 idag och Adam sover än.... Eller nej nu väckte lillebror honom.

Dags för frukost kl är 12!
 
Gott nytt år 2015!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar